huis aan huis bladen

Binnen twee werkdagen een offerte voor adverteren in huis aan huis bladen in uw inbox

Vraag bij MediaOfferte.nl een offerte aan voor het adverteren in huis aan huis bladen. Andere vormen van reclameruimte, ook wel bekend als media, inzetten? Dat kan ook. Vraag hieronder een offerte aan en onze adviseurs sturen u binnen no-time een offerte voor de online, offline of out-of-home media die u wilt inzetten of lees onder het formulier verder voor meer informatie.


Vraag uw offerte aan voor adverteren in huis aan huis bladen

Hoe meer informatie u hier invult, hoe beter we u kunnen helpen. Benoem bijv. de timing van uw campagne in welke plaats(en) u de campagne wilt voeren, of er nog drukwerk geregeld moet worden en evt. wat uw budget is.

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend

Wat houdt adverteren in de krant in?

Wat kost adverteren in de krant?

De prijs van een krantenadvertentie is vooral afhankelijk van de oplage. Dit wordt meestal berekend op basis van de oplage (CPM), het formaat van de advertentie en een eventuele voorkeursplaats. Een kleurtoeslag voor het plaatsen van kleurenadvertentie was vroeger de norm, maar daar is nu zelden meer sprake van. Soms zijn er speciale aanbiedingen of tarieven voor bepaalde rubrieken. Een voorbeeld van zo'n rubriek is een arbeidsmarktkatern voor het plaatsen van personeelsadvertenties. 


Manieren van adverteren in tijdschriften

Een tijdschrift wordt gefinancierd door een combinatie van losse verkoop, abonnementen en uitingen van adverteerders. Een andere opzet is dat een magazine een ledenuitgave is. Wanneer een titel reclameruimte heeft, dan zijn er verschillende manieren om te adverteren in tijdschriften. Zo zijn er de vaste advertentieformaten (hele pagina, halve pagina etc.), maar kan er ook op de omslagpagina's of cover worden geadverteerd.


Offerte voor het adverteren in de krant

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor het adverteren in een krant of advies over welke titels het beste passen in uw marketingplan? Neem dan vrijblijvend contact op via bovenstaand formulier.

Kranten

Het lezen van de krant is voor veel mensen een dagelijks terugkerende activiteit. Het is een nuttige en ontspannen activiteit om op de hoogte te blijven van hetgeen in de maatschappij gebeurt. Er zijn in Nederland veel verschillende krant, variërend van landelijke dagbladen en regionale dagbladen tot huis-aan-huis-kranten. Voor elk wat wils. De dagbladen hebben vaak een editionering. Met andere woorden: zij hebben een deel met nieuws dat in alle kranten gelijk is en een deel met nieuws met een lokaal karakter. 


Welke krant past bij je doelgroep?

De oplages en groottes van kranten verschillen sterk. Zowel qua aantal pagina's, qua fysiek formaat, als qua inhoud. De meeste kranten verschijnen tegenwoordig in een tabloidformaat. De inhoud varieert nogal. Zo heeft de Telegraaf veel showbizz en sport en is NRC vooral zakelijk georiënteerd. Een lokaal huis-aan-huis-blad brengt natuurlijk weer het lokale nieuws.  

Het aanbod aan media is groot, wat zijn de juiste keuzes?

De adviseurs van MediaOfferte.nl kennen de hele markt en zorgen daardoor dat u altijd een offerte ontvangt met een scherpe prijs. Misschien zet u naast abrireclame ook nog wel andere media in. Wilt u vrijblijvend een second opinion over uw mediastrategie? Dat kan. Neem eens contact op voor een afspraak. 

Dave Vorstenbosch 

Wat kost adverteren eigenlijk?

Dat hangt samen met verschillende facetten. Enkele punten om rekening mee te houden zijn:

Het type adverteerder dat u bent 

Bent u een lokale adverteerder of niet, heeft u misschien een ANBI-status? In sommige gemeenten geldt een cultureel tarief, in andere gemeentes weer niet.  


Gemeentelijke kosten? 

In gemeenten waar geen concessiehouder is, dient er bij bepaalde media tijdig een vergunning te worden aangevraagd voor uw campagne. Vaak betaalt u dan zogenaamde precariobelasting.

Betaalt u per locatie of per vlak

Bij sommige media bent u verplicht om bij een campagne een gehele locatie in één keer in te kopen. Dit is steeds vaker het geval bij reclame op stations. Bij weer andere media betaalt u per bord en bij weer andere media per vlak. Het is dus belangrijk om dit van tevoren uit te zoeken.

  

Is de prijs inclusief eventueel drukwerk?

U kunt ervoor kiezen om zelf drukwerk aan te leveren, maar er is altijd een mogelijkheid om dit te laten verzorgen. Overigens geldt bij prijsstellingen ook de normale werking van de markt.

U vraagt bij ons offertes aan voor onder meer de volgende typen media

Huis-aan-huis-bladen

Dagbladen

Vraag hier uw offerte aan voor huis-aan-huis-bladen in heel Nederland

Bij MediaOfferte vraagt u een offerte aan voor zowel landelijke dagbladen als regionale dagbladen

Radio

Social media

Vraag een offerte aan voor adverteren op de radio. Zowel voor lokale als landelijke campagnes.

Bij MediaOfferte vraagt u een offerte aan voor het adverteren op sociale media.

Abri's / bushokjes

Televisie

Vraag een offerte aan voor adverteren in bushokjes, ook wel abri's genoemd. U kunt ook terecht voor een offerte op losstaande abri frames. Zowel voor landelijke als lokale campagnes.

Vraag hier uw offerte aan voor adverteren op tv

Driehoeksborden

Billboards

Vraag hier uw offerte aan voor adverteren op de driehoeksborden langs de weg. Deze vorm van adverteren is zowel landelijk als lokaal in te zetten. 

Vraag hier uw offerte aan voor adverteren op billboards. Zowel voor landelijke als lokale campagnes.

Bioscoopreclame

Snelwegreclame

Vraag hier uw offerte aan voor bioscoopreclame. Bioscoopreclame is zowel lokaal, regionaal als landelijk in te zetten.

Vraag hier uw offerte aan voor adverteren op masten langs de snelweg. Zowel digitaal als analoog adverteren is mogelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

We denken graag met u mee.

Copyright © 2020. All rights reserved.